Wil Ontdekken Hoe Jij Je Friese Paard Zonder Dwang Op De Trailer Kan Laden?

Wil jij snel en makkelijk trailerladen?

Wil jij ontdekken hoe Jij ieder Friese paard zonder dwang op de trailer kan laden?

Als je antwoordt “JA!” is lees dan snel verder.

Trailerladen heeft alles te maken met controle hebben over je Friese paard.

Jij kunt heel goed zonder druk, geweld of spanning je paard in de trailer zetten.

Laatst was ik op een stoeterij waar een poging werd gedaan om een hengst op de trailer te zetten. Wat ik toen zag, was werkelijk vreselijk …

Hulp Nodig?

Wil jij snel en makkelijk het perfecte Friese paard hebben: gezond, gelukkig en goed getraind? JA IK WIL DIRECT TOEGANG!! >>

In eerste instantie was er niks aan de hand. De hengst twijfelde een beetje, maar zou, volgens mij, met wat meer aandacht en geduld gewoon in de trailer zijn gegaan.

De reactie op zijn onzekere houding was een flinke zweepslag op zijn achterbenen, geroep, getier en getrek.

Zoals je zal begrijpen was een logisch gevolg hiervan paniekreactie van het paard. Ik denk dat jij een zelfde reactie zal geven.

Op dat moment werd er van alle kanten aan het paard getrokken en werd er flink geslagen. Het paard blokkeerde helemaal. Een situatie die een beetje paardenliefhebber toch zou moeten inzien.

Waarschijnlijk vindt je dit pijnlijk om te lezen. Herkenbaar? Ik hoop van niet …

Regelmatig krijg ik e-mailtjes van mensen die vragen hebben over trailer laden. Ze vragen naar tips om hun Friese paard makkelijker in de trailer te krijgen.

Het is geen ramp als jouw paard ook een trailerprobleem heeft. Jij kunt er iets aan doen! Zonder geroep, zonder spanning, maar wel in alle rust en ontspannenheid.

Voor trailer laden is geen standaard oplossing voor je paard beschikbaar. Jij zult er voor moeten zorgen dat je paard er geestelijk klaar voor is en dat hij jouw leiderschap aanvaart.

Als hij dat doet, zal hij vol vertrouwen de trailer ingaan. Je Friese paard op de juiste manier belonen, is bij trailer laden de sleutels tot succes.

Als er geen standaard oplossing is voor mijn paard, hoe weet ik dan wat ik moet doen?

Bij veel ‘probleempaarden’ bestaat er een soort rode draad. Je werkt bij elk paard naar hetzelfde doel toe, in dit geval: zonder probleem de trailer in gaan.

Een paard is een individu waar je apart aandacht aan moet geven. Elk paard heeft een aparte aanpak nodig die uiteindelijk toch tot hetzelfde doel leidt: vertrouwen krijgen in de leider, de mens.

0 Comments