“Ontdek Hoe Jij Je Friese Paard Kunt Opvoeden Tot Een Lief, Gelukkig En Gehoorzaam Paard…”

Deze informatie is alleen bestemd voor echte Friese Paarden eigenaren!

 

Van: Teerd Bouwma

Beste Friese paarden vriend,

Er is een nieuw eBook genaamd “Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard” dat je stap-voor-stap leert om je Friese paard met de juiste technieken te verzorgen en te trainen tot een lief, en gehoorzaam paard die jou en je familie jaren van plezier zal brengen.

Als je antwoord “JA” is op één of meer van de bovenstaande vragen, dan is dit de belangrijkste pagina die je vandaag zult lezen.

Mijn naam is Tjeerd Bouwma en ik ben een Friese paarden liefhebber van het eerste uur.

Ik ontdekte mijn voorliefde voor Friese paarden en het verzorgen ervan via mijn buren. Onze buren, een ouder echtpaar hadden een Fries paard, echt een geweldig paard!

Ik merkte dat er een hechte band tussen ons ontstond en uiteindelijk heb ik zelf een Fries aangeschaft. Sindsdien ben ik helemaal verknocht aan Friese paarden.

Doordat de liefde voor het Friese paard mij met de paplepel is ingegeven beleef ik ontzettend veel plezier aan deze fantastische paarden.

Helaas zie ik ook vaak de ellende die de populariteit van dit paardenras met zich meebrengt.

Dat zijn de eigenaren die door een gebrek aan kennis het Friese paard verkeerd verzorgen en trainen.

Daardoor zie ik vaak en totaal onnodig dat Friese paarden een angstig en ongelukkig leven leiden doordat de mensen een gebrek aan kennis hebben om hun paard op de JUISTE manier te verzorgen en te trainen.

Daarom vond ik het de hoogste tijd om een e-book te schrijven speciaal over het Friese paard zodat ik ook jou de juiste informatie, technieken en tips kan aandragen om van jouw Friese paard een gelukkig, gezond en gehoorzaam paard te maken.Bij De Aanschaf Van Mijn Eerste Friese Paard Heb Ik Van Alles Verkeerd Gedaan!

Bij de aanschaf van mijn eerste Friese paard, heb ik nog van alles fout gedaan. Met heel veel liefde probeerde ik hem te verzorgen en behandelde hem dan ook als mijn eigen kind :-).

Het was een superlief paard, maar had de eerste jaren vervelende gedragsproblemen, en ziekten, zoals koliek wat gespaard ging met hevige buikpijn. 

Een Fries paard is een paard dat nu eenmaal niet snel laat merken dat het niet goed met hem gaat en ik dacht dan ook dat mijn paard gelukkig was omdat ik niet beter wist en niet kon zien of hij ergens mee zat of dat hij ergens last van had.

Door mijn liefde voor hem mij gaan verdiepen in de verzorging van paarden.

Ik zocht elke dag in boeken naar antwoorden. Ik las artikelen, magazines en medische rapporten – noem het maar op, ik las het. Om een lang verhaal kort te maken, ik gebruikte elke vrije minuut die ik had om er over te lezen. En weet je wat?

Er is heel veel juiste informatie beschikbaar maar ook veel onjuiste informatie over de training en verzorging van Friese paarden. Zoveel zelfs dat het me maanden heeft gekost om het te sorteren en door te spitten.

Om de mythen van de feiten te scheiden –  de nieuwe onderzoeken van de oude etc. Maar ik was vastbesloten. Ik wilde weten wat ik moest om de kans op een gelukkig en probleemvrij paard te kunnen verhogen.

En net zo belangrijk, dingen die ik juist niet zou moeten doen. (uiteindelijk bleek dat ik een paar grote fouten had gemaakt). Ik probeerde alles en als er één ding niet werkte, dan probeerde ik weer iets iets anders.

En toch, hoewel ik alle informatie over rasspecifieke ziekten, de juiste voeding, de training tot mijn beschikbaar had, wist ik niet zeker of het daadwerkelijk ook voor andere zou werken.

Je Friese Paard Is Één Van De Meest Kostbare Bezittingen… Zorg Ervoor Dat Het Op De Juiste Manier Verzorgen En Trainen Een Eigenschap Wordt Die Je Voor De Rest Van Zijn Leven Zult Gaan Toepassen!

Ik heb door de jaren heen een groot deel van mijn vrije tijd gebruikt om alles te weten te komen over Friese paarden. Ik gebruikte elke vrije minuut die ik had om erover te lezen.

Ik heb veel Paardenboeken gelezen van genaamde ‘paardenexperts’ maar het merendeel van wat er in deze boeken wordt vermeld werkt niet… waarom?

Omdat dit algemene paardenboeken zijn en GEEN boeken die speciaal geschreven zijn over het Friese paard.

Ik kwam erachter dat ik niet de enige was die met dezelfde problemen zat en heb toen besloten om een boek over Friese paarden te schrijven om zo mijn kennis en ervaringen met anderen te kunnen delen.

Ik weet namelijk heel goed hoe jij je voelt als paardenbezitter als je paard je in situaties brengt waar je gefrustreerd van raakt en soms van schaamte het liefst door de grond wilt zakken.

Hoeveel Beter Zou Jij Je Voelen Als Je Al Deze Informatie Over Het Friese Paard Tot Je Beschikking Had… Zou Je Meer Kans Hebben Om Een Gezonde, Gelukkige En Gehoorzame Friese Paard Te Hebben?

Ik wil je alle tijd en moeite besparen die het mij heeft gekost om eindelijk te ontdekken WAT ik nou precies verkeerd deed.

Dit complete handboek bevat al aantekeningen die ik de afgelopen 20 jaar heb bijgehouden in mijn dagboek. Ik heb al deze pagina’s GEANALYSEERD en gekeken wat er nu opeens anders was.

Ik kan jou dus PRECIES vertellen wat je moet doen om van jouw Friese paard een lief, gezond en gelukkig paard te maken.

De technieken zijn gemakkelijk en eenvoudig toe te passen en geven je verbluffend snel een geweldig resultaat.

Het is niet te vergelijken met elk ander ebook dat je over Friese paarden zal lezen.

Waarom zeg ik dit?

Afgezien van het feit dat ik de afgelopen jaren heb besteed om alle informatie die over Friese paarden beschikbaar is te verzamelen, heb ik ook nog een dierenarts en 2 Friese paarden  fokkers geïnterviewd om er zeker van te zijn dat alles in het boek klopt.

En ik weet dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar geloof me nou maar. De tips en technieken die ik in mijn boek onthul hebben voor mij gewerkt? KEER OP KEER!

En weet je… als het voor mij heeft gewerkt dan gaat het gegarandeerd ook voor jou werken!

Lees Mijn Boek En Ontdek Al Mijn Tips, Trucs en Technieken Om Je Paard Te Kunnen Veranderen In Het Perfecte Friese Paard… Zelfs Al heb Je Geen Enkele Ervaring!

Het-Complete-Handboek-Voor-Het-Friese-Paard

Hierbij een kort overzicht van wat je allemaal gaat leren:Maar dat is nog niet alles...

De Eerste 150 Kopers Van Het Boek Krijgen De Onderstaande Bonussen Er Gratis Bij!

BONUS 1:

50 praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard (eBook) Waarde Normaal Euro 14,95. NU GRATIS

BONUS 2:

Nuttige tips en wetenswaardigheden over paarden (eBook) Waarde Normaal Euro 9,95. NU GRATIS

BONUS 3:

101 leerzame Quotes geschreven door Marijke de Jong (eBook) Een must voor elke paardenliefhebber

BONUS 4:

Checklist Voor Het Kopen Van Een Paard Of Pony (eBook) Waarde Normaal Euro 4,95. NU GRATIS

Mis dit niet! anders kan je spijt krijgen dat je ooit een paard hebt gekocht!

BONUS 5:

Koopovereenkomst Voor Paard Of Pony (eBook) Waarde Normaal Euro 4,95. NU GRATIS

BONUS 6:

De raskenmerken van Friese paarden (eBook). Waarde Normaal Euro 9,95. NU GRATIS

BONUS 7:

Introductieboek Rechtrichten (eBook). Als je alles al hebt geprobeerd om de problemen van je paard op te lossen en te horen hebt gekregen ‘’dat het wel tussen de oren van het paard zal zitten’’, dan is het rechtrichten wellicht je laatste redmiddel.

BONUS 8:

Je krijgt AUTOMATISCH toegang tot alle updates van het eboek. Alle nieuwe hoofdstukken, nieuwe onderwerpen en aanbevelingen worden automatisch naar je toegezonden.

Niemand anders biedt deze extra service aan maar ik doe dit om je te bedanken voor het vertrouwen dat je in me stelt. Waarde Premium versie normaal Euro 9,95. NU GRATISWat Is Het JOU En Je Friese Paard Waard Om Deze Tips, Trucs En Technieken Bij De Hand Te Hebben?

Deze verbazingwekkende informatie is geschreven in gewoon Nederlands. Dat betekent dat het eenvoudig wordt uitgelegd en gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

Om deze informatie zelf te ontdekken kost je alleen al jaren van lezen, plus veel verspild geld voor je Friese paard.

Dit Is De Reden Waarom Het eBook Een Koopje Is Voor Euro 27,00!

Dat klopt, een fractie van wat het mij allemaal heeft gekost om deze informatie voor jou samen te voegen in dit unieke ebook. Waarom is het zo betaalbaar? Simpelweg omdat de kosten om het aan jou te leveren zo laag zijn.

Dankzij de wonderen van het internet, heb ik dit boek beschikbaar gemaakt als een downloadbaar ebook (PDF) op het internet.

Op deze manier hoef ik geen voorraad aan te houden en ben ik geen kosten kwijt aan het verzenden van het boek. Ik hoef niemand te betalen om telefonisch orders aan te nemen. Zodoende kan ik jou laten profiteren van deze besparingen.

Daarnaast wordt het ebook continu geüpdate en elke update ontvangt jij automatisch en zonder extra kosten in je mailbox, levenslang!

Je Kunt Deze Kennis Al Tot Je Nemen In De Volgende 30 Seconden!

Je kan mijn eBook al tot je nemen in de volgende 30 seconden! Dat is omdat ik alle informatie in de vorm van een te downloaden eBook heb gemaakt.

Je hoeft alleen maar het eBook te downloaden naar je computer en je kunt direct beginnen met lezen. Gemak dient de mens en downloaden van het boek is heel eenvoudig en het werkt op elke computer, tablet of e-reader.

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie:

Voor dit eBook geef ik je de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Spreekt de omschrijving van het boek je aan? Haal dan zonder twijfel dit boek in huis. Het is zeker de moeite waard.

Je hebt 60 dagen om het te lezen en als de inhoud je toch zou tegenvallen, stuur me dan gewoon een mail en ik betaal direct het aankoopbedrag terug. Er worden geen vragen gesteld, geen kleine lettertjes en je mag het hele boek houden.

Mijn e-mailadres is: info@friesepaard.com. Je kunt me ieder moment mailen, zou het niet super zijn als alles wat je kocht met zo’n garantie zou komen?

Ik Heb Gekozen Voor Een 60 dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie Omdat…

In feite neem ik alle risico’s voor je weg en loopt jij geen enkel risico

Ok, Tjeerd ik ben overtuigt. Ik klik op deze link en geef daarmee mijn bestelling door en omdat ik vandaag besluit heb ik daarmee recht op de introductiekorting en 8 gratis bonussen ter waarde van € 54,70,- !

 

Met vriendelijke groet,

 

 

P.S. De lage introductieprijs van slechts € 27,00 is onderdeel van een marktonderzoek dat ik uitvoer. Als mijn marktonderzoek klaar is zal ik de prijs omhoog doen. Dus als je geïnteresseerd bent kun je het beste nu tot kopen overgaan.

P.P.S. Na je betaling krijg je direct automatisch toegang tot mijn eBook en de 8 GRATIS bonussen. Je kunt direct aan de slag.

P.P.P.S. Wanneer je niet tevreden bent krijg je direct 100% van het aankoopbedrag terug!

Maak Nu Je Keuze!

Wat doet je helemaal onder aan de pagina? Twijfel je nog steeds?

Ik kan de beslissing niet voor je maken. Ik kan je alleen informeren en je alleen vertellen over de vooruitgang die mensen hebben geboekt. Maar de beslissing is aan JOU.

Als je nu nog steeds twijfelt, dan is dat waarschijnlijk om een goede reden. En in dit geval raad ik je aan om het boek gewoon NIET te bestellen. Het is zonde van je tijd en zonde van de mijne als je toch weet dat je er niets aan hebt. In dat geval, bedankt voor het lezen.

Oh, en als je toch interesse hebt en twijfelt over de veiligheid van winkelen op het internet, dan heb je niets te vrezen. Je privacy wordt bewaakt op mijn website.Ik neem je privacy erg serieus. Lees het volledige privacybeleid hier. Door aankoop ga je akkoord met de disclaimer. Klik hier als je een vraag of opmerking heb.