Wil Jij Snel En Makkelijk Het Perfecte Friese Paard Hebben: Gezond,  Gelukkig en Goed Opgevoed Voor Nog Vele Jaren?

Wil Jij Niet Nog Meer Tijd Verspillen Door Jouw Friese Paard Met Verkeerde Methodes Op Te voeden? Let Dan Op: Deze Informatie Speciaal Voor Friese Paarden Zul Je Nergens Anders Op Het Internet Tegen Komen!

Enkele bijzondere feiten over het verzorgen van Friese paarden......en waarom je niet eens moet denken aan het kopen van een Fries paard totdat je ieder woord in deze brief hebt gelezen!

Punt  Friese paarden zijn gevoelig voor een aantal veel voorkomende ziekten waar je paard uiteindelijk doodongelukkig en zelf kreupel van kan worden. Maar de meeste ziekten zijn 100% geneesbaar, als je de signalen maar kan herkennen en weet welke medicatie je moet geven.

Punt  Friese paarden staan van nature niet bekend om hun grote uithoudingsvermogen. Toch is het mogelijk, door gerichte training, om ook Friezen het hoogst haalbare volhardingsvermogen te laten bereiken. Helaas is er heel veel 'foute' informatie hierover beschikbaar.

Punt  Friese paarden staan bekend als een levendig, betrouwbaar en mak paard. Toch is het van belang om de JUISTE inzichten te hebben in het karakter van je viervoeter. Doe je dit niet dan kan dat uitlopen op een nachtmerrie.

Geachte vriend,

Heb je net een Fries paard gekocht en heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je paard moet zorgen?

Heb je een Fries paard die last heeft van MOK en heb je geen idee hoe je het kan voorkomen en behandelen waardoor je paard uiteindelijk zelfs doodongelukkig kan worden van de jeuk?

Heb je een Fries paard en heb je geen idee wanneer je je paard het best kan inrijden?

Heb je een Fries paard en heb je geen idee waar je rekening mee moet houden als je DRESSUUR wilt gaan rijden zodat je het ***MEEST SCHOKKENDE*** feit niet kan voorkomen?

Ben je van plan een Friese paard te gaan kopen, ontdek dan de juiste stappen die je moet ondernemen. Neem je deze niet dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een paard hebt gekocht?

Ben je geïnteresseerd in een methode waarin je leert om op een verantwoorde wijze voor je paard te zorgen, zodat hij een gezond en gelukkig leven lijdt voor vele jaren, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan spullen?

Als je antwoord "JA" is op één of meer van de vragen hierboven, dan is dit de belangrijkste pagina die je vandaag zult lezen.

Mijn naam is Tjeerd Bouwma, ik ben schrijver, paardenliefhebber en woonachtig in Tilburg.

Ik ontdekte mijn voorliefde voor Friese paarden en het verzorgen ervan via mijn buren. Onze buren, een ouder echtpaar hadden een Fries paard, echt een geweldig paard! 

Ik merkte dat er een hechte band tussen ons ontstond en om een lang verhaal kort te maken, heb ik uiteindelijk zelf een Fries aangeschaft. Sindsdien ben ik helemaal verknocht aan Friese paarden.

"Bij De Aanschaf Van Mijn Eerste Friese Paard, Heb Ik Van Alles Fout Gedaan"


Bij de aanschaf van mijn eerste Friese paard, heb ik nog van alles fout gedaan. Met heel veel liefde probeerde ik hem te verzorgen en behandelde hem dan ook als mijn eigen kind. 

Het was een superlief paard, maar had de eerste jaren vervelende gedragsproblemen, en ziekten, zoals koliek wat gespaard ging met hevige buikpijn. 

Een Fries paard is een paard dat niet snel laat merken dat het niet goed met hem gaat en ik dacht dat mijn paard gelukkig was omdat ik niet beter wist en niet kon zien of hij ergens mee zat of dat hij ergens last van had. 

Door mijn liefde voor hem mij gaan verdiepen in de verzorging van paarden.

Ik zocht elke dag in boeken naar antwoorden. Ik artikelen, magazines en medische rapporten – noem het maar op, ik las het. Om een lang verhaal kort te maken, ik gebruikte elke vrije minuut die ik had om er over te lezen. En weet je wat?

Er is heel veel juiste informatie beschikbaar maar ook veel onjuiste informatie over de training en verzorging van Friese paarden. Zoveel zelfs dat het me maanden heeft gekost om het te sorteren en door te spitten.

Om de mythen van de feiten te scheiden -  de nieuwe onderzoeken van de oude etc. Maar ik was vastbesloten. Ik wilde weten wat ik moest om de kans op een gelukkig en probleemvrij paard te kunnen verhogen.

En net zo belangrijk, dingen die ik juist niet zou moeten doen. (uiteindelijk bleek dat ik een paar grote fouten had gemaakt). Ik probeerde alles en als er één ding niet werkte, dan probeerde ik weer iets iets anders.

En toch, hoewel ik alle informatie over rasspecifieke ziekten, de juiste voeding, de training beschikbaar had, wist ik niet zeker of het daadwerkelijk voor andere zou werken.

“Je Friese Paard Is Één Van De Meest Kostbare Bezittingen. Zorg Ervoor Dat Het Op De Juiste Manier Opvoeden Een Eigenschap Wordt Die Je Voor De Rest Van Zijn Leven Zult Gaan Toepassen”

Ik heb het eerst laten zie aan een paar vrienden van mij die tegen dezelfde problemen aanliepen en het bleek keer op keer ook voor hun te werken. Zij gaven zelf aan om hier een boek over te schrijven omdat deze informatie is nergens anders te vinden was.

Zo begon ik te schrijven en te schrijven. Iedere vrije minuut bestede ik aan het boek tot ik het eindelijk af had. Ik was benieuwd wat de lezers ervan zouden vinden. Het werkte voor mij en voor mijn vrienden, maar zou het ook voor iedereen werken?

Ik heb het boek laten vormgeven en op het internet geplaatst en vanaf dat moment was ik echt nerveus. Want wat zouden de lezers ervan vinden. Ik kan niet beschrijven wat voor een geweldige ervaring ik kreeg nadat ik mijn eerste boek had verkocht.

Dit complete boek bevat al aantekeningen die ik de afgelopen jaren heb bijgehouden in mijn dagboek. Ik heb al deze pagina's GEANALYSEERD en gekeken wat er nu opeens anders was.

Ik kan jou dus PRECIES vertellen wat je moet doen om een gezond, gelukkig en goed getraind Friese paard te hebben.

Het is niet te vergelijken met elk ander boek dat je over Friese paarden zal lezen.

Waarom zeg ik dit?....afgezien van het feit dat ik de afgelopen jaren heb besteed om alle informatie die over Friese paarden beschikbaar is te verzamelen, heb ik ook nog een dierenarts en 2 Friese paarden  fokkers geïnterviewd om er zeker van te zijn dat alles in het boek klopt.   

En ik weet dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar geloof me nou maar.. deze technieken die ik in mijn boek onthul.. hebben voor mij gewerkt ? KEER OP KEER!

En weet je.. als het voor mij werkt..  Dan Gaat Het Gegarandeerd ook Voor Jou Werken!


Klik hier om direct het eboek “Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard” te bestellen!

Ontdek Dit Belangrijke Feit Dat Voorkomt Dat Je Fries Binnen 2 Jaar Letterlijk Lichamelijk En Geestelijk Kapot is!

Belangrijkste is dat je weet dat een Fries een laatrijp warmbloedpaard is, die pas rond zijn vijfde levensjaar volwassen is en qua skelet en spieren volgroeid. Ga daarom nooit op een driejarige Fries zitten om als een gek aan de gang te gaan.

Een Fries is namelijk een erg intelligent en werkwillig paard. Hij pakt de oefeningen snel op, waardoor de verleiding groot is om te vroeg aan wedstrijden te beginnen. Het kan de eerste tijd lijken dat alles gewoon goed gaat.

Je traint volop en omdat je Fries op je gesteld is en je vertrouwt, doet hij of zij netjes wat je van hem verlangt. FOUT, FOUT, FOUT!

Op deze manier is je Friese paard na 2 jaar letterlijk kapot, lichamelijk en geestelijk. Want je hebt niet alleen fysiek teveel van hem gevraagd, maar ook geestelijk. Dit gaat zich uiten in lichamelijke klachten, zoals kreupelheden, en uiteindelijk wil je Fries niet meer werken.

Gevolg: een verdrietige Fries in de box en misschien wel een boze eigenaar/berijder, omdat het lijkt alsof het paard niet meer kan of wil. Verkoop is dan vaak de laatste optie.

Maar eigenlijk zou je boos op jezelf moeten zijn en je excuses aan je paard moeten aanbieden! Want door je ongeduld zit je Friese paard met de brokken.


Hier Zijn 4 Goede Redenen Om Me Te Geloven Wanneer Ik Zeg Dat Je Paard Een Gezond En Gelukkig Leven Zal Hebben

Punt  1100 andere hebben mijn boek ook toegepast

Punt   Ik heb alle problemen zelf ondervonden en leer jou hoe je deze kan voorkomen

Punt  Alleen al in de laatste 8 weken, hebben meer dan 336 mensen zich ingeschreven voor mijn exclusieve Friese paarden nieuwsbrief.

Punt  Je kan mijn e-boek 'Het Friese Paard' 30 dagen risicovrij uitproberen en als je toch ontevreden blijkt te zijn, om welke reden dan ook dan stoort ik het volledige bedrag terug op je rekening. Er worden geen vragen gesteld, geen kleine lettertjes en je mag het hele boek houden.

(Niemand anders in de branche wil dit garanderen...)

Als jij wilt weten hoe je hoefbevangenheid met een simpele methode kan verminderen, dan is dit boek voor jou.

Als jij alles over de raskenmerken en het exterieur van het Friese paard wilt weten zodat je een paard goed kan beoordelen, dan is dit boek voor jou.

Als jij wilt weten hoe je de IDEALE paarden stal creëert, zodat je paard zich ALTIJD op zijn gemak voelt, dan is dit boek voor jou.

Het 'Ultieme Friese Paarden Handboek' behandeld dit en meer.

En wanneer je het leest zul je VERSTELT STAAN van hoe makkelijk het is om op een verantwoorde wijze voor je Friese paard te zorgen, als je maar weet hoe.

 

"In Mijn EBook Ontdek Je Al Mijn Tips, Trucs en Technieken Om Je Paard Te Kunnen Veranderen In Het Perfecte Friese Paard"

Het ultieme handboek voor het friese paard

Hierbij een voorproefje van wat je allemaal kan verwachten:


Bulllet Hoofdstuk 1:   Historie van het paard

Bulllet  Hoofdstuk 2:   Karakter en kenmerken van het Friese paard

Bulllet  Hoofdstuk 3:   De Fries, een veelzijdig gebruikspaard

Bulllet  Hoofdstuk 4:   De aanschaf van een Fries paard

Bulllet  Hoofdstuk5:    Drinken en eten

Bulllet  Hoofdstuk 6:   De Weide

Bulllet  Hoofdstuk 7:   De stal

Bulllet  Hoofdstuk 8:   Uiterlijke verzorging

Bulllet  Hoofdstuk 9:   Dracht en geboorte

Bulllet  Hoofdstuk 10: De gezondheid

Bulllet  Hoofdstuk 11: De omgang met je paard

Bulllet  Hoofdstuk 12: Je paard vervoeren

Bulllet  Hoofdstuk 13: Kleding en andere attributen

En nog veel meer…..


GRATIS bonussen Ter Waarde Van 54,70 Euro!


De eerste 150 kopers van het ebook krijgen de onderstaande waardevolle bonussen er gratis bij:

BONUS 1:

Punt  50 praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard. (eBook)

Punt  Waarde Normaal Euro 14,95.  NU GRATIS

50 praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard

BONUS 2:

Punt  Ebook met nuttige tips en wetenswaardigheden over paarden (eBook).

Punt  Waarde Normaal Euro 9,95.  NU GRATIS

Wist Je Datjes

BONUS 3:

Punt  101 leerzame Quotes geschreven door Marijke de Jong  (eBook).

Punt  Een must voor elke paardenliefhebber

101 leerzame quotes

BONUS 4:

Punt  Checklist Voor Het Kopen Van Een Paard Of Pony (eBook).

Punt  Waarde Normaal Euro 4,95.  NU GRATIS

P.S.  Mis dit niet! anders kan je spijt krijgen dat je ooit een paard hebt gekocht!


Checklist voor het kopen van een paard of pony

BONUS 5:

Punt  Koopovereenkomst Voor Paard Of Pony (eBook).

Punt  Waarde Normaal Euro 4,95. NU GRATIS

Koopovereenkomst voor paard of pony

BONUS 6:

Punt  Ebook over de raskenmerken van Friese paarden (eBook).

Punt  Waarde Normaal Euro 9,95. NU GRATIS 

Raskenmerken van het Friese paard

BONUS 7:

Punt  Introductieboek Rechtrichten (eBook).

Punt  Als je alles al hebt geprobeerd om de problemen van je paard op te lossen en te horen hebt gekregen
‘’dat het wel tussen de oren van het paard zal zitten’’, dan is het rechtrichten wellicht je laatste
redmiddel.

Introductie boek rechtrichten

BONUS 8:

Punt  Je krijgt AUTOMATISCH toegang tot alle updates van het eboek. Alle nieuwe hoofdstukken, nieuwe onderwerpen en aanbevelingen worden automatisch naar je toegezonden.

Punt  Niemand anders biedt deze extra service aan maar ik doe dit om je te bedanken voor het vertrouwen dat je in me stelt.

Punt  Waarde Premium versie normaal Euro 9,95. NU GRATIS

Levenslange updatesLaten We Het Nog Even Samenvatten

 Het eBook + TIJDELIJKE  Gratis Bonussen

 Normale Prijs

 Tijdelijke Actieprijs

Het ultieme handboek voor het Friese paard (eBook) €32,00

  €27,00

50 praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard (eBook) € 14,95

GRATIS

Nuttige tips en wetenswaardigheden over paarden  (ebook) € 9,95 GRATIS
101 leerzame quotes over paarden (ebook) GRATIS
Checklist voor het kopen van een paard of pony  (ebook) € 4,95 GRATIS
Koopovereenkomst voor paard of pony (ebook) € 4,95 GRATIS
De raskenmerken van Friese paard (ebook) € 9,95 GRATIS
Introductie boek rechtrichten (ebook) GRATIS
Levenslange updates € 9,95 GRATIS
Totaal €86,70 €27,00

Ja, ik klik op deze link en geef daarmee mijn bestelling door en omdat ik vandaag besluit heb ik daarmee recht op de intoductiekorting en 8 gratis bonussen ter waarde van € 54,70,- !


Wat Is Het JOU En Je PAARD Waard Om Deze Tips, Trucs En Technieken Bij De Hand Te Hebben?

Deze verbazingwekkende informatie is geschreven in gewoon Nederlands. Dat betekent dat het eenvoudig wordt uitgelegd en gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

Om deze informatie zelf te ontdekken kost je alleen al jaren van lezen, plus veel verspild geld voor je paard.

Dit Is De Reden Waarom “Het Friese Paard” Een Koopje Is Voor Euro 27,00!

Dat klopt, een fractie van wat het mij allemaal heeft gekost om deze informatie voor jou samen te voegen in dit unieke ebook. Waarom is het zo betaalbaar? Simpelweg omdat de kosten om het aan jou te leveren zo laag zijn.

Dankzij de wonderen van het internet, heb ik dit boek beschikbaar gemaakt als een downloadbaar e-boek (PDF) op het internet.

Op deze manier hoef ik geen voorraad aan te houden en ben ik geen kosten kwijt aan het verzenden van het boek. Ik hoef niemand te betalen om telefonisch orders aan te nemen. Zodoende kan ik jou laten profiteren van deze besparingen.

Daarnaast wordt het e-boek continu geüpdate en elke update ontvangt jij automatisch en zonder extra kosten in je mailbox, levenslang!

Een Win-Win Situatie: Jij Wint En Ik Win

Ik biedt mijn eboek aan voor een tijdelijke introductie prijs van Euro 27,00. Deze lage prijs is onderdeel van een marketingtest die ik momenteel uitvoer. Om eerlijk te zijn ben ik van plan binnenkort de prijs te verhogen naar Euro 32,00.

Euro 27,00 is koopje als je dat vergelijkt met wat je allemaal zou kunnen besparen door gebruik te maken van mijn tips en adviezen.

Klik hier om direct het eboek “Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard” te bestellen!


Je Kunt Deze Kennis Al Tot Je Nemen In De Volgende 30 Seconden!

Je kan mijn boek al tot je nemen in de volgende 30 seconden! Dat is omdat ik alle informatie in de vorm van een te downloaden e-boek heb gemaakt.

Je hoeft alleen maar het boek te downloaden naar je computer en je kunt direct beginnen met lezen. Gemak dient de mens en downloaden van: “Het Friese Paard” is heel eenvoudig en het werkt op elke computer.

De 10 Belangrijkste Redenen Waarom Mijn Boek Verkocht Wordt Als E-boek!

Bulllet  Het is het beter voor het milieu, want als jij dat wilt komt er geen papier aan te pas.

Bulllet  Je kunt het direct downloaden.

Bulllet  Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten.

Bulllet  De boeken nemen geen ruimte in.

Bulllet  Je kunt het boek overal ter wereld lezen zonder al de boeken fysiek mee te moeten nemen.

Bulllet  Raak je het boek kwijt dan print je gewoon een nieuwe uit.

Bulllet  Je kunt gewoon aantekeningen maken in het boek.

Bulllet  Je hebt binnen een paar minuten alle informatie tot je beschikking.

Bulllet  Beter leesbaar omdat je de grote van de letters zelf regelen.

Bulllet  Ze zijn op iedere computer te lezen.

Klik hier om direct het eboek “Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard” te bestellen!

 

Bestellen Is Makkelijk, Veilig en Zeker!

Het werkt simpel en snel! Je klikt eenvoudig een van de blauwe onderstreepte links waardoor je beland op een 100% veilige bestel en betaal-pagina.

Zo gauw als je bestelling is verwerkt (wat meestal 45 seconden duurt), word je verder gebracht naar de “download-pagina”, waar je direct het volledige boek kan downloaden.

30 Dagen-Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie!

Voor dit eboek geef ik je de niet-goed-geld-terug-garantie. Spreekt de omschrijving van het boek je aan? Haal dan zonder twijfel dit boek in huis. Het is zeker de moeite waard.

Je hebt 30 dagen om het te lezen en als de inhoud je toch zou tegenvallen, geef ik je het volledige aankoopbedrag terug. Er worden geen vragen gesteld, geen kleine lettertjes en je mag het hele boek houden.

Zou het niet super zijn als alles wat je kocht met zo’n garantie zou komen? 

Ik heb gekozen om te werken met een 30 dagen niet goed geld teruggarantie omdat: 

Punt  Ik voor de volle 100% achter mijn boek sta.

Punt  Ik alleen maar tevreden klanten wil hebben.

Punt  Ik eerlijk zaken wil doen, en ik het op deze manier niet eerlijker kan maken.

Punt  Ik vind dat je je geld dan maar op een andere manier aan je Friese paard moet besteden.

Punt  Ik je geld helemaal niet wil hebben als je niet tevreden bent.


In feite neem ik alle risico's voor je weg en loopt jij geen enkel risico

Punt  Ben je niet tevreden stuur mij een mailtje.

Punt  Ik stort direct je geld terug op je rekening.

Punt  Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om te kijken of het wat voor je is.

Punt  Ik stel geen enkele lastige vraag.

Punt  Ik neem alle risico's bij je weg.

Punt  Je hebt op deze manier absoluut niets te verliezen.

Punt  Jij en je Friese paard zullen er alleen maar een hele hoop mee winnen.

Klik hier om direct het eboek “Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard” te bestellen!

 

Lees Hier Wat Andere Van Het Boek Vinden:

Beste Tjeerd,

Allereerst; je reactie na mijn aanschaf wordt zeer gewaardeerd. Gisteren was voor mij een dag dat ik enkele uren in het vliegtuig zat dus…..ik heb het boek inmiddels, met veel plezier, uitgelezen.

Mijn algemene en eerste reactie, het leest makkelijk, is zeer begrijpbaar en het is op een manier geschreven dat je steeds verder gaat. Hartstikke top! Een paar kleine opmerkingen.

Hoofdstuk 5, Eten en drinken is zeer uitgebreid en dat is uitstekend. Daarintegen is Hoofdstuk 7, De stal heel summier. Hier had ik op iets meer informatie gehoopt. Met name een aanbeveling over het type stal voor een Fries. De nieuwste dingen op dit gebied etc etc….

Voor de rest is wellicht een hoofstuk per discipline een aanrader, dat geeft wellicht iets duidelijker weer wat de mogelijkheden van de Fries zijn en met name waarvoor hij absoluut niet geschikt is.

Verder ben ik 1 of 2 tekstuele foutjes tegengekomen maar deze zal ik nog even apart voor je opzoeken.

Maar in zijn totaliteit: Het is absoluut een boek dat voldoende informatie geeft en op een leuke manier is geschreven. Wellicht dat de suggesties hierboven je iets verder kunnen helpen. Mijn/Onze interesse in het Friese Paard is alleen maar groter geworden en dat vinden wij het allerbelangrijkst!

Wellicht komen we je nog eens om wat adviezen vragen bij de aankoop, indien mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Xander Sandell

———————————————————-

Beste Tjeerd,

Ik wilde alleen maar zeggen “Dank U” voor uw boek over het Friese paard.

Uw boek heeft een enorm verschil gemaakt in ons leven en het leven van mijn paard Amber.

Toen we haar net hadden was Amber vrolijk en levendig,  maar al snel begon zij haar energie en levendigheid te verliezen.

Ik had geen idee wat er mis was. Dagenlang at Amber niet, en het leek wel of het steeds maar erger werd.

Ik was ervan overtuigd dat ik haar zou moeten “Laat gaan” maar gelukkig had ik het totaal verkeerd.

Ik kwam tijdens het zoeken op het internet je boek tegen. Je boek vertelde me niet alleen wat er mis was met Amber, maar ook hoe ik haar kon behandelen.

Ik ben blij te kunnen melden dat Amber weer beter is en gelukkiger is dan ooit.

Ik wil je nogmaals bedanken voor het verstrekken van deze informatie. Het heeft voor mijn gevoel echt het leven van Amber gered!

Samantha de Louw

Amersfoort

———————————————————-

Hallo Tjeerd,

Geweldig en heel erg leerzaam. Ik vind het tof dat u dit doet want het is heel interessant om telkens weer wat te lezen en me paardenkennis te vergroten ook vind ik het handig want ook wij kunnen vragen aan u stellen. Ik zou zeggen ga zou door!!!

Groeten Manon

———————————————————-

Hoi Tjeerd.

Het is een beetje een late reactie maar ik heb je boek inmiddels gelezen.

Ik vind dat je het leuk hebt opgezet en het leest ook heel gemakkelijk weg. Niet allemaal van die langdradige verhalen maar gewoon korte maar duidelijke teksten, daar hou ik wel van.

Ik zou er nog wel wat specifieke dingen in willen zien over het toiletteren van een fries paard en hoe je dit het beste kunt behouden en onderhouden.

Verder wil ik alleen maar zeggen………..GA ZO DOOR!!!!

O ja, mijn cijfer is een 8!!!

Groetjes,

Angela Sleurink.

———————————————————-

Ok, Tjeerd ik ben overtuigt. Ik klik op deze link en geef daarmee mijn bestelling door en omdat ik vandaag besluit heb ik daarmee recht op de intoductiekorting en 8 gratis bonussen ter waarde van € 54,70,- !

Met vriendelijk groet,

Tjeerd Bouwma

P.S. De lage introductieprijs van slechts € 27,00 is onderdeel van een marktonderzoek dat ik uitvoer. Als mijn marktonderzoek klaar is zal ik de prijs omhoog doen. Dus als je geïnteresseerd bent kun je het beste nu tot kopen overgaan.

P.P.S. Na je betaling krijg je direct automatisch toegang tot mijn eboek en de 8 GRATIS bonussen. Je kunt direct aan de slag.

P.P.P.S. Wanneer je niet tevreden bent krijg je direct 100% van het aankoopbedrag terug!

Plaats Nu Je Bestelling Om Direct Het Ebook  En De 8 Bonussen Nog Te Kunnen Bemachtigen

Bestelbutton


Ik neem je privacy erg serieus. Lees het volledige privacybeleid hier.

Door aankoop ga je akkoord met de disclaimer. Klik hier als je een vraag of opmerking heb.