De Grootste Uitdaging Van Trailer Laden

Friese paard in trailerHet doel van trailer laden.

In dit artikel wil ik behandelen wat eigenlijk het doel van trailer laden is.

Het doel van trailer laden is om je Friese paard de trailer op te krijgen toch?

Het kan nog beter. Mijn doel is dat je Friese paard zelf de trailer op loopt en jou daarna nog steeds ‘leuk’ vindt en dat het trailer laden de volgende keer NOG beter gaat.

Het is belangrijk om goed te begrijpen wat ‘leuk’ hier betekend. Voor mensen is dit sowieso een relatief begrip. Wat leuk is voor de een is kan voor een ander een hel betekenen.

Bij paarden ligt het simpeler al heb je met verschillende karakters nog steeds wel variatie. Maar voor het wezen ‘paard’ in het algemeen, kan iets pas leuk zijn als het veilig voelt.

Hulp Nodig?

Wil jij snel en makkelijk het perfecte Friese paard hebben: gezond, gelukkig en goed getraind? JA IK WIL DIRECT TOEGANG!! >>

Ten tweede is comfort iets wat een paard zeer motiveert. Een vlieg is al voldoende om discomfort te veroorzaken.

Eten en drinken zijn als motivatie te gebruiken. Verder heeft je paard mentale stimulans nodig. In de natuur en in de kudde is die er genoeg.

Op de manier waarop in onze maatschappij paarden worden gehouden is er vaak te weinig stimulans. Zelfs wanneer je paard het geluk heeft in een kudde, paddock of weiland.

De plaats waar je paard zich het veiligst voelt is waar hij zich het grootste gedeelte van de dag bevindt, dus bij ander paarden, in de paardenstal of op het weiland.

Door paarden steeds op dezelfde plek te houden, hebben we een onnatuurlijke situatie gecreëerd.

Ze voelen zich bijvoorbeeld het veiligst in de stal, wat duidelijk te zie is als er brand is. De kans is dan groot dat ze liever in de stal blijven, want daar waren ze altijd veilig.

De grootste uitdaging van trailer laden.

Één van de grootste uitdagingen van trailer laden is vaak dat je paard niet weg wil van de locatie of van de kudde. Weet jij wat je nodig heb je nodig om dit patroon te doorbreken?

Allereerst erkennen dat het een patroon is dat volledig door ons is geprogrammeerd. En zo zijn we weer terug bij ‘mentale stimulans’

Één van de beste methodes voor meer mentale stimulans, is het doorbreken van patronen.

Wil je alles weten hoe je deze patronen kan doorbreken?

Dan is de online trailer laden cursus van Eddy Modde mogelijk iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie over de online video cursus – je paard makkelijk in de trailer laden

Na 8 jaar lang probleem paarden op de trailer te hebben geladen en vele mensen heeft het trailer laden heeft geleerd besloot Eddy zijn ervaringen en inzichten te delen in de vorm van een on-line videocursus..

Klik hier voor meer informatie over de online video cursus – je paard makkelijk in de trailer laden

0 Comments