2 Tips Voor Het Kopen Van Een Fries Paard

Friese paardZelf voor ervaren ruiters is het kopen van een Fries paard niet zonder risico’s.

Er zijn diverse zaken die op een later moment boven water kunnen komen.

Je paard kan bepaalde ondeugden hebben, steigeren of bijterig zijn en bang voor verkeer zijn.

Daarnaast kan hij misschien niet alleen zijn en lastig zmet andere paarden zijn.

Ook kan het een Parel van een Fries zijn maar niet exact wat je zoek.

Een Fries paard kopen, doe je niet zomaar. Er komt veel bij kijken. Zeker wanneer je nog niet of nauwelijks bekend bent met de paardenwereld.

Hulp Nodig?

Wil jij snel en makkelijk het perfecte Friese paard hebben: gezond, gelukkig en goed getraind? JA IK WIL DIRECT TOEGANG!! >>

Je kan op verschillende manieren aan een Fries paard komen.Hieronder twee belangrijke tips waar je rekening mee moet houden.

Tip #1.

Als je onervaren bent en voor het eerst een Fries paard gaat kopen dan kan je het beste contact opnemen met een betrouwbare fokker of paardeneigenaar.

Er zullen namelijk maar weinig fokkers en paardeneigenaren hun goede naam willen verliezen door een onervaren koper een ongeschikt of ondeugdelijk paard te verkopen.

Probeer met hem een goed en geschikt paard te vinden die bij je past.

Tip #2.

Als je onervaren bent probeer dan niet een paard op een veiling te kopen.

Niet dat ze daar slechte paarden hebben maar het is voor iemand die onervaren is moeilijker om tussen die drukte een paard goed en en op zijn gemak te beoordelen.

Belangrijk is dat je je niet schaamt voor je onkunde als je voor het eerst een paard koopt. Neem altijd iemand mee die er verstand van heeft en vertrouw ten alle tijden op je gevoel.

Daarnaast is het belangrijkste is dat je een paard vindt dat een aanvulling is op jouw leven en persoonlijkheid.

Heb jij nog goede tips over het Friese paard? zo ja, deel deze dan met ons. Jouw reactie is belangrijk om elkaar te kunnen inspireren en motiveren.  Het kost je slechts 2 minuten.

Tot snel,

Tjeerd Bouwma
Auteur van: Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard

P.S. Ben je nog NIET gestart met het toepassen van de tips en technieken uit mijn Friese paarden boek?

Wil je een gezond, gelukkig en goed getraind Friese paard? Waar wacht je dan nog op? Eén ding is zeker, wanneer je NIETS onderneemt – verandert er ook NIETS.

Lees Hier Meer Over Het Friese Paarden Boek! <— Dit is een RISICOLOOS AANBOD! <– Klik Hier!

Probeer het boek 60 dagen uit…bevalt het je niet…dan krijg je je geld direct terug. Duizenden Friese paarden baasjes zijn je al voorgegaan…

Deel deze pagina gelijk even met je vrienden en kennissen door hierboven op de “Vind ik leuk” knop van Facebook te klikken. Alvast bedankt!

 

0 Comments